In acest moment, Eco Network Industry are patru mari directii de activitate: deseurile rezultate din activitatea de service auto, deseurile rezultate din activitati industriale, tratarea deseurilor cu continut de ulei uzat si operatiuni de ecologizare si curatare. Prin aceste ramuri de activitate, compania doreste sa mentina un echilibru intre generatorii de deseuri si mediul inconjurator.

Procesul propriu zis de colectare si transport se face prin intermediul autovehiculelor din dotare, specializate si autorizate in acest sens, cu ajutorul carora se preiau zilnic deseurile de pe raza judetelor Bacau, Botosani, Galati, Neamt, Iasi, Suceava, Vaslui, Vrancea. Serviciile sunt disponibile si in celelalte judete ale tarii la cerere. De asemenea Eco Network Industry a incheiat un contract cu exclusivitate pe zona Moldovei cu unul dintre cele mai mari parcuri ecologice din Romania.

Stocarea temporara se efectueaza in conditii de maxima siguranta in depozitele noastre special amenajate pentru acest tip de activitate, iar procedurile de valorificare si eliminare a deseurilor de ulei uzat, emulsii si ape uleioase se realizeaza de asemenea, cu utilaje proprii autorizate.

AI INTREBARI?

CONTACTEAZA-NE

DESCARCA

ANEXA | 1 | 2 | 3 |

Conform Hotararii de Guvern 1061/2008 privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul României, la preluarea deseurilor se intocmesc, dupa caz, urmatoarele documente: